Tegyünk együtt a gyermekszegénység ellen!

Segíts, hogy mi is segíthessünk! Támogasd az Igazgyöngy Alapítvány gyermekszegénység elleni programját! Adományodat a hátrányos helyzetű gyerekek alapvető gyógyszereinek vásárlására fordítjuk.

Tudtátok, hogy a mélyszegénységben élő családokban mekkora gondot jelent a beteg gyerekek gyógyítása? Pénzhiány miatt még az alapvető élelmiszerek megvásárlása is gondot jelent a szülőknek, így a beteg gyerekek felépüléséhez szükséges gyógyszerekre sem jut semmi. Ezeknél a gyerekeknél sokkal gyakoribb a szövődmény kialakulása és az is előfordul, hogy emiatt kórházba kerülnek. Segítsetek az Igazgyöngynek, csupán pár ezer forinttal már egy gyermek gyógyulását biztosítjátok!

IGAZGYÖNGY ALAPÍTVÁNY

Alapítványunk egyik kiemelt célja az esélyteremtés, a felnövő generációk támogatása és védelme. Ezért hoztuk létre az MMAA a Civilekért Programot, melynek keretében több civil szervezettel együttműködünk majd. Első támogatottunk az Igazgyöngy Alapítvány, mely 1999 óta működik Berettyóújfaluban, Magyarország egyik leghátrányosabb helyzetű kistérségében. Az alapítvány közhasznú civil szervezetként komplex fejlesztő munkát végez, melyben a művészeti nevelés és az esélyteremtés kiemelt szerepet játszik.Fő feladatuk a tehetséggondozás, különös tekintettel a hátrányos helyzetű roma gyerekre. 

További információ az Igazgyöngy Alapítványról

tamogatas_gomb

MMAA A CIVILEKÉRT PROGRAM

A program keretében több civil szervezettel működünk együtt. Mivel anyagi lehetőségeink korlátozottak, mi abban tudunk a civileknek segíteni, hogy közös kampányokat indítunk kommunikációs felületeinken,  ahol lehetőséget adunk a civileknek a bemutatkozása és az adománygyűjtésre.

Kérjük, támogassátok az Igazgyöngy Alapítvány gyermekszegénység elleni programját! Segítsétek a mélyszegénységben élő beteg gyerekek ellátását, gyógyítását! Csak pár ezer forinttal több kisgyermeken segíthettek! 

Alapítványunk a befolyó összegből az Igazgyöngy Alapítvány gyógyszertámogatási programját támogatja.

tamogatas_gomb

A támogatás online fizetéssel történik bankkártyával vagy Barion egyenlegből.

Barion bankkártyák logói
A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja,
MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013
Bankkártya adatai alapítványunkhoz nem jutnak el.
Számlaszámunk: 16200113-18513174 (MagNet Bank)

/Utaláskor  a közlemény rovatba kérjük ird be: Igazgyöngy Alapítvány/

 

Igazgyöngy weboldal

Igazgyöngy Facebook oldal