Európa jövője konferencia videók itt!

Elkészültek Európa jövője- a jövő Európája konferenciánk felvételei. Az alábbi linkeken az egész napos rendezvény előadásait, kerekasztal-beszélgetéseit blokkra szedve megnézhetitek magyar és angol nyelven egyaránt.

Köszönjük, hogy ennyien eljöttetek! Konferenciánk szinte egész nap teltházas volt,  10 órás rendezvényünkre folyamatosan érkeztek újabb és újabb érdeklődők, a nap során közel 300 vendégünk volt. Az eseményen számos hazai és nemzetközi civil szervezet képviselői vettek részt Érkeztek hozzánk több nagykövetségtől is érdeklődők, jelen voltak a Görög Önkormányzat képviselői, nőjogi szervezetek, szegénységellenes civilek, szakszervezeti vezetők, egyetemi tanárok, zöld szervezetek is.

Élő online közvetítésünket óránként átlagosan 6000 fő követte Magyarországon kívül Európa számos országából, Ázsiából, sőt még az USA-ból is.

Magyar videók

Conference videos in English

TÁMOGASS BENNÜNKET!
A Megújuló Magyarországért Alapítvány azon dolgozik, hogy Magyarország igazságos és szabad ország legyen, ahol jó élni. Ha szeretnéd, hogy a jövőben is hasonló eseményeket rendezhessünk, kérjük, lehetőséged szerint támogass Bennünket! Munkánk sikere Rajtad is múlik!

Támogatási lehetőségekről további információ

Támogatásodat előre is köszönjük!