Méltányos Zöld Átmenet

Beszélgetés a méltányos / igazságos zöld átmenetről a Megújuló Magyarországért Alapítvány támogatásával.

🌎 Te is gondolkodtál már azon, hogy a világban, illetve országunkban hogyan biztosítható, hogy a klímaválsággal szembeni szükséges lépések egyben a társadalmi igazságosság mozgató elemei legyenek?

❌ Milyen hatásai lehetnek a klímaválsággal szembeni harcnak az elnyomott társadalmi rétegekre?

🚙 Hogyan lehet küzdeni a klímaválsággal egy olyan országban, ahol a gazdaság és a munkaerőpiac nagyban függ az autó gyártástól?💰Ki fogja fizetni a zöld átmenet költségeit?

Olyan beszélgetésre hívjuk az érdeklődőket, ahol interaktív módon egy kötetlen beszélgetés keretein belül ezekre a kérdésekre keresünk választ.

Vendégeink:

🇪🇺 Jávor Benedek, Budapest brüsszeli képviseletének vezetője, volt európai parlamenti és országgyűlési képviselő (Párbeszéd)

💥 Jámbor András, a Mérce volt főszerkesztője, országgyűlési képviselőjelölt Budapest 6-os számú választókörzetében, a hatpárti ellenzéki előválasztáson (Szikra Mozgalom) Két meghívott vendégünk beszélget és vitázik a méltányos zöld átmenet megosztó kérdéseiről. Kifejtik egy zöldebb és élhetőbb Magyarország vízióját, ami nem veszélyezteti az átlagemberek megélhetését.

A rendezvény ingyenes, a Megújuló Magyarországért Alapítvány támogatásával valósul meg.


Szeretettel várunk mindenkit az eseményt követő kötetlen beszélgetésre is a helyszínen.

A beszélgetés megtekinthető itt!