Támogasd az Igazgyöngy Alapítvány gyermekszegénység elleni programját!

Segíts, hogy segíthessünk! Támogasd az Igazgyöngy Alapítvány gyermekszegénység elleni programját! Adományodat a hátrányos helyzetű gyerekek alapvető gyógyszereinek vásárlására fordítjuk.

Tudtátok, hogy a mélyszegénységben élő családokban mekkora gondot jelent a beteg gyerekek gyógyítása? Pénzhiány miatt még az alapvető élelmiszerek megvásárlása is gondot jelent a szülőknek, így a beteg gyerekek gyógyszereire sem jut semmi. Ezért sokkal gyakoribb a szövődmények kialakulása és az is előfordul, hogy a gyerekek kórházba kerülnek.

Az MMAA Civil Programja keretében most az Igazgyöngy Alapítvány javára szervez gyűjtést. Kérjük, segítsétek a mélyszegénységben élő beteg gyerekek ellátását, gyógyítását! Csak pár ezer forinttal több kisgyermek gyógyulását támogatjátok!

Az Igazgyöngy Alapítvány közhasznú civil szervezetként Magyarország egyik leghátrányosabb helyzetű kistérségében fejlesztő munkát végez, melyben a művészeti nevelés és az esélyteremtés kiemelt szerepet játszik. Fő feladatuk a tehetséggondozás, különös tekintettel a hátrányos helyzetű roma gyerekre.

Adományodat online itt utalhatod

Utaláskor kérjük, hogy a közlemény rovatba írd be: Igazgyöngy Alapítvány

További információ az Igazgyöngy Alapítványról

Segítségedet köszönjük!

/A képen az alapítvány tanodájának kis diákjai/