Elindultunk!

A Megújuló Magyarországért Alapítvány célja a zöld-baloldali értékvilág bemutatása és népszerűsítése, a tevékeny társadalmi felelősségvállalás elősegítése. Az alapítványt a Párbeszéd Magyarországért (PM) hozta létre 2014 júniusában.

2014 decemberében kezdtük meg a működésünket. Alapvető tevékenységi területünk a közösségépítés. Ennek szellemében indítottuk el és bővítjük folyamatosan az önszerveződő helyi közösségeket összekötő Zöld Terasz hálózatunkat, és a virtuális térben is közösségépítésbe kezdtünk.

Emellett a Re|Vízió  műhely keretében kutatásokat végzünk, konferenciákat szervezünk, kiadványokat gondozunk annak érdekében, hogy átélhető és felelős jövőképet nyújtsunk a magyar társadalomnak.

Kiemelt fontosságú területnek tartjuk a fiatalabb generációk bevonását a közéletbe, a tudatos állampolgáriság kialakítását.

Programjaink megvalósításában számítunk szakértők, közéleti szereplők, helyi és országos civil szervezetek, kutatóintézetek, szellemi műhelyek és önkéntesek közreműködésére is.

Szeretnél még többet olvasni rólunk? Itt megteheted: www.mmaa.hu/rolunk

Segítenél nekünk? Töltsd ki a jelentkezési lapunkat!

Ha fontosnak tartod, amit csinálunk, támogass minket! http://mmaa.hu/csatlakozz-tamogass/tamogass-minket/